homeopathie abcoude amsterdam facebook
homeopathie abcoude amsterdam netje reezigt

Netje Reezigt


Na jarenlang gewerkt te hebben als operatieassistente in een groot algemeen ziekenhuis werd ik geconfronteerd met allergieën voor stoffen, waar ik in mijn werk mee in aanraking kwam. Er werd getest welke stoffen dat precies waren en de resultaten maakten dat ik ander werk moest gaan zoeken. Dat heb ik gedaan. Ik deed de avond-HEAO om mij op een ander gebied te ontwikkelen en ging werken in het bedrijfsleven in managementfuncties. Aangezien er regulier weinig te doen valt aan allergieën en het enige advies eigenlijk is om de prikkelende stoffen te ontlopen, ben ik onder behandeling gegaan bij een klassiek homeopaat. In eerste instantie ging ik mij steeds beter in mijn vel voelen. Ik kreeg meer energie en sliep beter. Mijn fysieke klachten verdwenen en mijn overgevoeligheid voor de allergene stoffen werd minder. Ik werd zo enthousiast over dit effect dat ik besloot zelf homeopathie te gaan studeren. Weer terug naar mijn oude liefde, de gezondheidszorg.

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Klassieke Homeopathie Atalanta in Amsterdam en ben direct begonnen met een praktijk, verbonden aan het Geboortecentrum Amsterdam. Na een aantal jaren en als gevolg van mijn verhuizing naar Abcoude, heb ik aldaar een tweede praktijk geopend. Ik werk fulltime als homeopaat afgewisseld in beide praktijken.

Het uitdagende van homeopathie is voor mij de puzzel van iedere patiënt. Elk mens is anders en ervaart klachten op zijn of haar eigen manier. Het mogen volgen van het traject naar balansherstel en het merkbaar verdwijnen van de klachten, vind ik iedere keer weer een bijzondere gebeurtenis. Ik volg de nieuwste ontwikkelingen binnen de homeopathie, veel bij-, nascholingen en seminars om zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Resultaten zijn ernaar.