homeopathie abcoude amsterdam facebook
homeopathie abcoude amsterdam netje reezigt

Vaccinaties


In Nederland krijgen alle kinderen het Rijks Vaccinatie Programma aangeboden. De ouders hebben de keuze hun kind wel of niet of gedeeltelijk te laten vaccineren.

Helaas komt het vaak voor dat kinderen last hebben van de vaccinaties, vlak erna of op langere termijn. Homeopathische begeleiding van de prikken kan deze bijwerkingen verzachten. Hiervoor is het noodzakelijk een intakeconsult te hebben vòòr de eerste prik, zodat voor mij duidelijk is wat de afwijkende symptomen na de vaccinatie zijn. Het traject van vaccinaties wordt gevolgd middels tussentijdse consulten, waardoor het kind zo goed mogelijk in balans de prikken ontvangt.

Voor kinderen die niet gevaccineerd worden spreek ik meestal een traject van een jaar af waarin ik het kind iedere twee maanden zie. Dan kijken we hoe het kind zich ontwikkelt, of er klachten zijn of een verminderde weerstand en met behulp van homeopathische geneesmiddelen wordt het evenwicht hersteld.

Er komen ook kinderen in de praktijk die al vaccinaties hebben gehad en daar klachten aan over hebben gehouden. Als de klachten direct aan de vaccinaties gekoppeld kunnen worden ga ik met hen een zogenaamd ontstoringstraject in waarbij de bijwerkingen van de vaccinaties aangepakt worden. Nog te geven vaccinaties kunnen dan alsnog homeopathisch begeleid worden.

U kunt een afspraak maken voor een vaccinatieconsult, waarin informatie gegeven wordt over de vaccinaties, de ziektes waartegen geprikt wordt en hoe je als ouder tot een goede keuze kan komen. We bespreken de veiligheid en de effectiviteit, keuzes en alternatieven en de homeopathische begeleiding van de vaccinaties.

Als u geïnteresseerd bent kunt u hier een berichtje sturen. U krijgt dan antwoord over de mogelijkheden.